Matrícula de 1r curs, pas a pas

Si encara no l'has vist, revisa el pas a pas per fer la matrícula de 1r curs. La matrícula de primer curs es fa de manera presencial a les aules informàtiques amb el suport del personal de la gestió acadèmica.

Sessió informativa de matrícula

Benvinguda estudiants admesos al juliol

Lloc: Sala d'Actes de la Facultat de Ciències i Biociències
Dia i Hora: Dia 12 de juliol de 2019 de les 10:15 fins les 11:15

Presentació de la Sessió
 

 

Dates de matrícula

Matrícula

Estudiants assignats a la 1a preferència: 16 de juliol de 2019. La matrícula es realitzarà entre les 9 i les 14 h. Podeu consultar l'hora concreta en aquest enllaç

Matrícula reclamacions juny i i especial "Assignació definitiva" i Revisió de les PAU que entren en 1a preferència: 18 de juliol de 2019. La matrícula es realitzarà entre les 9 i les 14 h. Podeu consultar l'hora concreta en aquest enllaç

Estudiants assignats en 2ª i altres preferències: 26 de juliol de 2019. La matrícula es realitzarà entre les 9 i les 14 h. Podeu consultar l'hora concreta en aquest enllaç
  
Estudiants assignats en 1a reassignació: 5 de setembre de 2019. La matrícula es realitzarà entre les 9 i les 14 h. Podeu consultar l'hora concreta en aquest enllaç

Estudiants assignats en 2a reassignació: 16 de setembre de 2019. La matrícula es realitzarà entre les 9 i les 14 h. Podeu consultar l'hora concreta en aquest enllaç (es publicarà el 13 de setembre de 2019)

Podreu recollir la carpeta i l'agenda de la UAB al Suport Logístic i Punt d'Informació de la Facultat, el mateix dia de la matrícula o el dia 12 de juliol.

A partir del dia 6 de juliol es podrà sol·licitar l’Acreditació econòmica / Beca equitat al web d’AGAUR en aquest enllaç, el tràmit és necessari per a fer la matrícula com estudiant becari si no s’ha gaudit de beca el curs anterior.

Per a qualsevol dubte o inconvenient, podeu contactar amb nosaltres:
93 581 3712
ga.biociencies@uab.cat  

Lloc

Aules d'informàtica de la Facultat de Biociències/Ciències, PC1A i PC2.

Acollida d'estudiants i inici de curs

Al setembre, en la data d'inici de curs, 16 de setembre, es realitzarà la Jornada d'acollida als estudiants de 1r curs.

Així mateix la primera setmana de setembre es realitzaran els Cursos propedèutics que organitza la Facultat de Ciències.

 

Informació relacionada

Informació sobre Beques i Modalitats de pagament:


Avís sobre els horaris i dates d'exàmens:

Els horaris i les dates de classe i exàmens, són provisionals. Qualsevol modificació que es pugui produir en aquests calendaris, s'haurà de consultar al web de la Facultat de Biociències http://www.uab.cat/biociencies o bé capturant el QR que trobareu a l'entrada de la Facultat.

Altres documents d'interès:

Inici de les classes

Dia 16 de setembre de 2019 comencen tots els cursos.

En aquesta data tindran lloc les Jornades d'Acolliment de la Facultat.