Universitat Autònoma de Barcelona >Videos de la uab >Videos de la uab

    VI Diàleg pel coneixement UAB-Societat

 

  • Inauguració del curs acadèmic 2019-1920 del Departament de Matemàtiques

    Inauguració del curs dels graus de Matemàtiques, d'Estadística Aplicada, de Matemàtica Computacional i Analítica de Dades, de Física i Matemàtiques, i del grau d'Estadística Aplicada i Sociologia.
    El professor Toni Lozano va impartir la lliçó inaugural que portava per títol "Xarxes neuronals i aprenentatge profund: contribucions darrere el seu èxit". 

    Autor: Universitat Autònoma de Barcelona
    Data: Decembre 2019
    Durada: 01:21:38 
    Mida: 947 MB
    Tipus: video/x-flv 

  • Inauguració del curs 2019-2020

    La UAB s'ha sumat a la declaració d'estat d'emergència climàtica i dedicarà el curs 2019-2020 a aquest tema. El curs es va inaugurar oficialment amb una conferència de la professora Mercedes Pardo-Buendía sobre les conseqüències socials del canvi climàtic.

    Autor: Universitat Autònoma de BarcelonaUniversitat Autònoma de Barcelona
    Data: Setembre 2019
    Durada: 2:01:28 
    Mida: 954 MB
    Tipus: video/x-flv 

  • La UAB lliura el 16è premi Argó a treballs de recerca de CFGS

    Aquests premis s'emmarquen dins del Programa Argó, iniciativa de l'Institut de Ciències de l'Educació (ICE) de la UAB, que compta amb el suport del Consell Social, i distingeixen els millors treballs de recerca realitzats per alumnes de batxillerat i de cicles formatius de grau superior que s'estan preparant per entrar a la universitat

    Autor: Universitat Autònoma de Barcelona
    Data: Juny 2019
    Durada: 1:29:15 
    Mida: 972 MB
    Tipus: video/x-flv 

  • La UAB lliura el 16è premi Argó a treballs de recerca de batxillerat

    Aquests premis s'emmarquen dins del Programa Argó, iniciativa de l'Institut de Ciències de l'Educació (ICE) de la UAB, que compta amb el suport del Consell Social, i distingeixen els millors treballs de recerca realitzats per alumnes de batxillerat i de cicles formatius de grau superior que s'estan preparant per entrar a la universitat.

    Autor: Universitat Autònoma de Barcelona
    Data: Juny 2019
    Durada: 2:09:49 
    Mida: 969 MB
    Tipus: video/x-flv 

  • Stop Killer Robots

    Jody Williams, premi Nobel de la Pau de 1997 i presidenta, des de 2006, de la Iniciativa Dones Nobel, ha participat en un acte emmarcat en la campanya Stop Killer Robots. L'acte també ha comptat amb els professors de la UAB i membres de l’ICRAC (International Comitee for Robot Arms Control) Roser Martínez Quirante i Joaquín Rodríguez Álvarez, així com el representant del Centre Delàs d'Estudis per la Pau, Pere Brunet. L'acte té, com a principal objectiu, desplegar l'argumentari de la campanya Stop Killer Robots a favor de l'elaboració d'un tractat
    internacional vinculant per a la prohibició dels sistemes d'armament autònom.

    Autor: Universitat Autònoma de Barcelona
    Data: Abril 2019
    Durada: 1:01:35 
    Mida: 961 MB
    Tipus: video/x-flv 

  • El desafiament de les Universitats Europees

    Primer encontre sobre col·laboració científica, cultural i multilingüe / França a la UAB / en el marc de l’Euroregió Pirineus – Mediterrània.

    Sr. Màrius Martínez - Vicerector de RRII •Sr. Josep Calbó - Vicerector de projectes estratègics de la Universitat de Girona. •Sr. Didier Aussel, vicerector d’Internacionalització  de la Universitat de Perpignan

    Autor: Universitat Autònoma de Barcelona
    Data: Abril 2019
    Durada: 1:24:18 
    Mida: 969 MB
    Tipus: video/x-flv 

  • Primer encontre sobre col·laboració científica, cultural i multilingüe / França a la UAB / en el marc de l’Euroregió Pirineus – Mediterrània

    Inauguració de les Jornades en les quals els membres d'universitats franceses i locals s'han trobat a la UAB en el primer encontre sobre col·laboració científica i cultural de l'euroregió Pirineus-Mediterrània, que servirà per enfortir els lligams amb les institucions franceses d'educació superior.

    Autor: Universitat Autònoma de Barcelona
    Data: Abril 2019
    Durada: 28:45 
    Mida: 956 MB
    Tipus: video/x-flv 

  • La Cooperació Euroregional en el Marc Europeu

    Conferència a càrrec d'Aída Díaz, tècnica del Servei de Projectes Europeus i Internacionals de l'AGAUR, que presenta les principals línies de recerca entre les universitats de l'Euroregió així com les línies prioritàries euroregionals i Horizon Europe.

     

    Autor: Universitat Autònoma de Barcelona
    Data: Abril 2019
    Durada: 1:31:37 
    Mida: 972 MB
    Tipus: video/x-flv 

  • Dia Internacional de les Dones Treballadores

    Enguany es reconeix la trajectòria de la professora Maria Jesús Espuny, professora emèrita del Departament de Dret Públic i de Ciències Historicojurídiques i Directora del Centre d’Estudis de Recerca Dones i Drets (CEDD). Espuny es va doctorar a la UAB i actualment és la coordinadora de la xarxa alumni de Relacions Laborals.a Internacional de les Dones Treballadores

    Autor: Universitat Autònoma de Barcelona
    Data: Març 2019
    Durada: 1:54:04 
    Mida: 821 MB
    Tipus: video/x-flv 

  • Presentació del Codi de Bones Pràctiques a la Recerca de la UAB

    Sessió de benvinguda de l’Escola de Doctorat que va tenir lloc el 31 de gener a l’Auditori de la Fac. De Ciències Socials i Lletres.

    Presentació del Codi de Bones Pràctiques a la Recerca de la UAB, a càrrec del Dr. José Luis Molina, professor titular del Departament d’Antropologia Social i Cultural i president de la Comissió d’Ètica en la Experimentació Animal i Humana (CEEAH).

    Autor: Servei d'Audiovisuals. Facultat de Ciències de l'Educació
    Data: gener 2019
    Durada: 00:50:07 
    Mida: 644 MB
    Tipus: video/x-flv 

  • Cercador
  • Paraula
  • De:
  • Fins:
 

 

 

2020 Universitat Autònoma de Barcelona