Premis i reconeixements

Tricube

Estudiants de la UAB guanyen la competició Ecotrophelia

Cinc estudiants del Grau de Ciència i Tecnologia dels Aliments han guanyat la XI edició dels Premis Ecotrophelia Espanya 2020, que té com a objectiu la creació de nous productes alimentaris eco/innovadors. Ha estat premiada la creació d'un postre en forma de petit cub.

Resolució del 17è Premi Argó a treballs de recerca de Batxillerat

El Premi Argó ja té guanyadors

El Premi Argó, que atorga la UAB als millors treballs de recerca de Batxillerat i CFGS, ha fet públics els noms dels alumnes de Batxillerat que han guanyat, procedents d'instituts de 26 poblacions catalanes.

Josep Tabernero

Josep Tabernero, Premi Nacional de Recerca

El Govern i la FCRI han guardonat Josep Tabernero, professor del Departament de Medicina de la UAB, director del Vall d’Hebron Institut d’Oncologia (VHIO) i cap del Servei d’Oncologia de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron, amb el Premi Nacional de Recerca 2019.

Xavier Avilés

Xavier Avilés rep el Premi SCB a la trajectòria professional

El professor emèrit del Departament de Bioquímica i Biologia Molecular i cap de grup de recerca a l'Institut de Biotecnologia i de Biomedicina (IBB) ha estat guardonat amb el Premi SCB Trajectòria Professional Leandre Cervera 2020, en la cinquena edició dels Premis de la Societat Catalana de Biologia.