La UAB i el Grup de Recerca Antígona posen sobre la taula els drets i el treball sexual a una jornada a la facultat

Cartell de la jornada sobre drets i treball sexual
Cartell de la jornada sobre drets i treball sexual

La jornada Drets i Treball Sexual es farà el 26 de novembre a la Facultat de Dret de la UAB. Aquest acte té cabuda dins un cicle interuniversitari en el qual es faran més xerrades a universitats arreu de l’estat espanyol. Les promotores de les diferents convocatòries etiqueten el cicle com #UniversidadSinCensura.

05/11/2019

El proper 26 de novembre tindrà lloc la jornada Drets i Treball Sexual a la UAB. L’acte té cabuda en un cicle de xerrades que es farà a una vintena d’universitats de l’estat espanyol durant aquest curs. 

A nivell més global, el cicle Debates Universitarios sobre el Trabajo Sexual està organitzat i coordinat per personal docent dels diferents centres on s’hi faran els actes. Qui promou aquestes convocatòries també etiqueten el conjunt d’actes com #UniversidadSinCensura. Aquí a la Universitat Autònoma de Barcelona ho coordinen el Grup de Recerca Antígona i la mateixa universitat. 

La jornada començarà al migdia amb la presentació de l’acte a càrrec de la professora de la facultat de Filosofia del Dret i qui també forma part d’Antígona Encarna Bodelón. De la Facultat de Dret de la UAB també intervindran la Prof. de Dret del Treball i de la Seguretat Social Carolina Gala i la Prof. de Filosofia del Dret Rocío Medina. També intervindran del Grup Antígona Maria Barcons i Paula Arce

En total hi participaran onze ponents de diferents àmbits. Intervindran l'IAC, el Sindicato Otras, Prostitutas Indignadas i l'associació Genera. La jornada es dividirà en dues taules rodones. Començarà a les 12:00 a l’Aula Magna de la Facultat de Dret de la Universitat Autònoma de Barcelona. 
 

Més informació: Cartell de la jornada sobre drets i treball sexual

 

Notícies relacionades

Totes les notícies