Presentació del llibre "Argumentación y debate"

Imatge de la coberta del llibre

Dimarts vinent dia 28 de maig tindrà lloc l’acte de presentació a la Biblioteca de Ciències Socials

23/05/2019

El proper dimarts dia 28 de maig tindrà lloc l’acte de presentació del llibre “Argumentación y debate. Introducción al formato Parlamentario Británico y debate jurídico”.

El llibre està coordinat per la professora de dret penal de la UAB Margarita Bonet Esteva i Francisco Javier Torres Serrano, estudiant de la Universidad de Múrcia. Ambdós lideren el Grup d’Argumentació i Debat de la UAB i el Club de Debate de la Universidad de Murcia respectivament.

Aquesta obra tracta sobre el debat de competició en format Parlament Britànic, i proporciona recursos teòrics i pràctics per als oradors, els formadors i els jutges novells en aquest tipus de competicions.

La Biblioteca, a més d’acollir l’acte de presentació, presenta una exposició a les vitrines de la planta 0 sobre el llibre i el Grup d’Argumentació i Debat, i també una pàgina web al voltant del llibre i dels seus autors.

Dia: 28 de maig de 2019
Hora: 12 h
Lloc: Vestíbul d’entrada (planta 0) de la Biblioteca de Ciències Socials

Aquí trobareu més informació sobre l’acte

 

 

Notícies relacionades

Pla estratègic 2019-2022

Pla estratègic 2019-2022

El Servei de Biblioteques de la UAB ha publicat el seu nou pla estratègic sota el lema Un univers de possibilitats.

Escape room BCT

Nuclear Escape: necessitem la teva ajuda

La Biblioteca de Ciència i Tecnologia ha preparat un Escape Room per als alumnes de primer de la Facultat de Ciències, la de Biociències i l’Escola d’Enginyeria.

Totes les notícies