MÓster oficial en BioinformÓtica / Bioinformatics

La bioinformàtica és una ciència estratègica, imprescindible per donar sentit a l’allau de dades biològiques que no para de créixer vertiginosament.

 • MÓster Oficial UAB
 • CrŔdits: 60 crŔdits ECTS
 • Inici de la preinscripciˇ 10/01/2020
  Veure el calendari
 • Places: 24 places
 • Preu: 46,11 € per crèdit (estudiants UE o residents). Curs 2020-2021.
  75 € per crèdit (estudiants no UE no residents). Curs 2020-2021.

 • Idioma: AnglŔs
 • Modalitat: Presencial
 • Centre docent: Facultat de BiociŔncies

Saps que els avanços en adquisició de macrodades biomoleculars i en les ciències de la computació han estat els dos motors de la revolució de la biomedicina i la biotecnologia del present segle? Si t’atreu el repte de donar sentit a l’allau de dades biomoleculars, el màster de Bioinformàtica de la UAB és el teu.

La bioinformàtica és un camp de recerca interdisciplinari, amb un gran dinamisme i projecció professional. Aquest màster internacional, impartit completament en anglès, està acreditat amb distinció de excel·lència per l’European Quality Assurance Register for Higher Education.

El màster té una durada d’un curs acadèmic. El primer semestre s’inicia amb 2 mòduls obligatoris on aprendràs el fonaments, seguit d’un mòdul optatiu d’especialització. Gaudiràs d’un laboratori d’informàtica amb ordinador exclusiu per tu, al qual podràs accedir durant tot l’horari lectiu. El segon semestre del curs es fa una estada on es posen en pràctica els coneixements adquirits, i el treball final de màster. Les pràctiques, tutoritzades per un professor del màster, es poden fer a qualsevol indret del món. Esperem dels alumnes una motivació i dedicació completes.

Sortides professionals

Les àrees en què més es requereix la capacitat bioinformàtica són la genètica, la medicina preventiva, el desenvolupament de nous fàrmacs, els diagnòstics clínics, la indústria alimentària i la recerca biomèdica en general.

Els bioinformàtics són professionals molt buscats, amb abundants ofertes de feina en empreses biotecnològiques, companyies start-up, laboratoris farmacèutics, químics o de biocomputació, i departaments de recerca d'hospitals, en el sector alimentari i, sobretot, en l'anàlisi de dades genètiques.

Testimonis

PrÓctiques

Web del mÓster

http://mscbioinformatics.uab.cat

Qualitat

Segell d'AQU Catalunya del MÓster Oficial - BioinformÓtica / Bioinformatics Accedir a l'apartat de El mÓster en xifres