MÓster oficial en Erasmus Mundus Literatura infantil, mitjans de comunicaciˇ i cultura / Children’s Literature, Media and Culture

El primer i únic màster europeu sobre literatura infantil i ficció audiovisual i digital per a infants i joves. Una oportunitat per especialitzar-te i fer pràctiques professionals internacionals

  • Erasmus Mundus
  • Preu: 82€ per crèdit (estudiants no UE no residents). Curs 2020-2021.
El Master CLCM s'estructura en 4 semestres, tres dels quals són de formació acadèmica, amb pràctiques professionals al final del tercer semestre, mentre que el quart es dedica a l'elaboració tutoritzada del TFM.

El Màster pretén formar professionals amb capacitat per a entendre la creixent intersecció dels camps d'estudis de literatura, mitjans de comunicació, infància i educació, així com la forma en que s'interpreta i respòn d'aquesta relació en els diferents marcs educatius, socials i culturals, des d'una perspectiva internacional i amb el propòsit d'aplicar aquesta comprensió al desenvolupament d'activitats professionals relacionades amb aquest camp.

L’estudiantat interessat en inscriure's al Màster Erasmus Mundus 'Children’s Literature, Media and Culture' pot fer la preinscripció a través de la seva pàgina web.

Per a resoldre possibles dubtes, dirigiu-vos a l’adreça electrònica clmc@glasgow.ac.uk.

Universitat coordinadora:

University of Glasgow

Universitats participants

Universitat Autònoma de Barcelona
Aarhus University (Dinamarca)
Tilburg University (Països Baixos)
University of Wroclaw (Polònia)
University of British Columbia (Canadà)

Web del mÓster

https://www.gla.ac.uk/postgraduate/erasmusmundus/clmc/

Qualitat