Grau en Economia (Anglès)

Estudia completament en anglès i en un entorn internacional aquest grau acreditat com a excel·lent per l’AQU, amb professors de reconegut prestigi i en un campus universitari únic

  • Facultat d'Economia i Empresa
  • Campus de Bellaterra
  • Durada: 4 cursos - 240 crèdits
  • Places: 40
  • Nota de tall Batxillerat / CFGS: 8,974
  • Preu per crèdit: 25,27 euros.
  • Idioma: Anglès (la llengua d'impartició de la docència es fa constar al suplement europeu al títol)
  • Calendari Acadèmic
  • Modalitat: Presencial.

El grau en Economia en anglès ofereix una immersió de quatre anys en aquest idioma estudiant totes les matèries del grau en aquesta llengua, com en qualsevol universitat estrangera de prestigi.  

Els coneixements obtinguts permeten prendre les decisions més adients tant en l’àmbit dels organismes públics com de les empreses privades amb dimensió internacional.

Aquesta titulació té l’opció de triar, en el darrer curs, un itinerari específic a partir de l’interès particular de l’estudiant. Hi ha la possibilitat de fer intercanvis amb universitats estrangeres i fer pràctiques curriculars de qualitat en anglès en empreses emergents en col·laboració amb Barcelona Activa.

La formació oferta en el grau és molt sòlida: acreditació d’excel·lent amb menció d’internacionalització per l’AQU i en les primeres posicions de tots els rànquings, els professors publiquen en les millors revistes especialitzades i el campus universitari és únic. L’aprenentatge en anglès és un valor afegit molt valorat per les empreses en el moment de buscar feina i, juntament amb els coneixements obtinguts, col·loca l’estudiant en una posició òptima pel seu futur professional.

Sortides professionals

Els graduats en Economia es caracteritzen per la varietat de perfils professionals als que poden optar. El grau proporciona als estudiants una formació que els permet treballar tant en el sector públic com en el sector privat, i en un ampli ventall d'àmbits que inclou tant l'economia financera com l'economia social.

Els nostres graduats troben feina en administracions públiques, com ara ajuntaments, conselleries, institucions estatals o europees; en empreses tant privades com  públiques, dins del món de les finances, del sector bancari o en qualsevol sector productiu; en organismes reguladors tant nacionals com internacionals i en serveis d'estudis i de recerca.
Dins d'aquestes institucions, els graduats en Economia poden treballar com analistes econòmics, analistes financers, consultors, auditoris, analistes de dades o dissenyadors i avaluadors tant de polítiques públiques com d'estratègies empresarials, entre molts d'altres.

La formació obtinguda en aquest grau prepara també a l'estudiant perquè pugui seguir amb èxit estudis de màster de qualitat en qualsevol de les àrees d'especialització del seu interès.

Els graduats en Economia en anglès tenen a més un avantatge en totes aquelles sortides professionals que tinguin un component internacional i els fa molt més competitius en qualsevol àmbit del futur laboral o acadèmic.

Programes de mobilitat

Pràctiques

Qualitat

Segell d'AQU Catalunya del Grau en Economia (Anglès)Segell d'AQU Catalunya en Internacionalització del Grau en Economia (Anglès) Accedir a l'apartat de El grau en xifres