Totes les activitats del programa Visita la UAB

Tour Virtual

24 hores 365 dies de l'any

Amb el Tour Virtual de la UAB podràs visitar el campus des de qualsevol racó del món. Desplaça't i fes una ullada a totes les seves instal·lacions.
 

Tour Virtual >

Jornades Portes Obertes

4, 5 i 6 de febrer

200 xerrades sobre tots els estudis i les titulacions que imparteix la UAB, distribuïdes en tres dies i complementades amb visites i activitats al campus.
 

Jornades de Portes Obertes >

Visites al campus

Gener - juny

Vine a conèixer el campus i l'oferta d'estudis amb el teu institut o escola. Visites guiades per a grups d'estudiants de secundària al campus de Bellaterra. 
 

Visites al campus >

Visites als centres de secundària

Febrer - maig

Docents de la UAB es desplaçaran a la vostra localitat per informar-vos sobre la nostra oferta lectiva i orientar als futurs universitaris en la tria dels estudis.
 

Visites de professors a centres de secundària >

Dia de les Famílies

9 de maig

Visita pels estudiants que el curs vinent accedeixen a la universitat i les seves famílies. Coneix la facultat on estudiaràs i tots els serveis del nostre campus.
 

Dia de les Families >

Setmana de la Ciència

Novembre

A la Setmana de la Ciència, el campus de la UAB s’afegeix a l’oferta d’activitats de divulgació científica que se celebren per tota Catalunya.
 

Setmana de la Ciència >

Fires

Tot el curs

La UAB està present a les principals fires educatives nacionals i internacionals. Consulta i informa't sobre les properes cites del nostre calendari.
 

Fires >

UAB Barcelona Summer School

Juny - juliol

Gaudeix d'una experiència internacional al Campus UAB, un entorn natural i dinàmic. Disposes d'una varietat d'assignatures en angès i amb reconeixement acadèmic.
 

UAB Summer School >

Campus Ítaca

Del 8 de juny al 16 de juliol

Programa socioeducatiu destinat a estudiants que han acabat 3r d'ESO per motivar-los a continuar estudiant un cop superada l'etapa d'escolarització obligatòria.
 

Campus Ítaca >

Visites a la Vila Universitària

Del 4 al 25 de juliol

Visita a les instal·lacions i altres serveis de la Vila Universitària pels estudiants de la UAB interessats en residir dins del campus i gaudir de tots els seus avantatges.
 

Visites a la Vila Universitària >

Programa Argó

Tot el curs

Assessorament als estudiants de batxillerat i de CFGS en el seu pas a la universitat. La UAB orienta en el treball de recerca i ofereix estades de pràctiques.
 

Programa Argó >

Projecte REVIR (Realitat Virtual)

Tot el curs

Sessions de treball experimental en un laboratori informatitzat en el Centre de Recerca per a l'Educació Científica i Matemàtica (CRECIM) de la UAB.
 

Projecte REVIR (Realitat Virtual) >

Visites al Servei de Microscòpia

Tot el curs

Visita durant la qual s'explica als alumnes els fonaments bàsics de les diferents microscòpies i les seves aplicacions. Inclou una pràctica amb els microscopis.
 

Visites guiades al Servei de Microscòpia >

Olimpíades Matemàtiques

Tot el curs

Les Olimpíades Matemàtiques són un concurs consistent en resoldre diversos problemes d'alta dificultat però en que només s'utilitzen tècniques de nivell de batxillerat.
 

Olimpíades Matemàtiques >

Jornades de Química Interactiva

Gener - febrer

Aquesta activitat potencia en els estudiants, l'interès per la Química com a ciència experimental, a través d'una participació activa dels assistents en el laboratori.
 

Jornades de Química Interactiva >

First Lego League

Febrer

La First Lego League (FLL) és un torneig internacional que té per objectiu despertar l'interès dels joves per la ciència i la tecnologia.

 

First Lego League >

Olimpíada de Biologia

Febrer

La Facultat de Biociències acull l'Olimpíada de Biologia de Catalunya (OBC), que té com objectiu estimular estudiants de batxillerat en el desenvolupament d'aquesta ciència. 
 

Olimpíada de Biologia >

Lliga de debat

Febrer

La Lliga de debat té per objectiu fomentar l’ús de la paraula entre els estudiants que, en equips d'entre 2 i 5 persones, hauran de defensar una posició sobre un tema d’actualitat.
 

Lliga de debat >

Geografia en Acció

Febrer

Jornada on es presenta la titulació de Geografia de la UAB i es mostra l'ampli ventall de temàtiques i aproximacions que es poden fer des d'aquesta disciplina.
 

Geografia en Acció >

Olimpíada de Geologia

Febrer

Activitats orientades als estudiants de batxillerat interessats en Geologia en les quals se'ls convida a demostrar els seus coneixements en aquesta matèria. 
 

Olimpíada de Geologia >

Els Divendres del Dret

Febrer

Activitat on estudiants de batxillerat es converteixen per un matí en aprenents de jurista amb el seguiment i elaboració, presentació i resolució, d'un cas d'actualitat.
 

Els Divendres del Dret >

Els Dissabtes de la Física

Febrer - març

Cicle de conferències que ofereix una panoràmica de l'ampli i apassionant món de la física. Es completa amb visites als diferents laboratoris de la UAB.
 

Els Dissabtes de la Física >

Intèrpret per un dia

Febrer - març

Activitat que mostra als alumnes els secrets de la interpretació i els consciencia sobre la importancia d'estudiar diferents llengües, fent un èmfasi especial en el francès i l'alemany.
 

Intèrpret per un dia >

Els Dissabtes de les Matemàtiques

Març - abril

Cicle de conferències adreçades al públic interessat en matemàtiques on es mostra quina és la presència d'aquestes en el món actual i es comparteix la passió per aquesta ciència.
 

Els Dissabtes de les Matemàtiques >

Saló de l'Ensenyament

Del 18 al 22 de març

És la fira d'educació més gran de Catalunya. La UAB hi participa amb diferents estands per donar a conèixer la seva oferta d'estudis i de serveis.
 

Saló de l'Ensenyament >

Saló Futura

20 i 21 de març

Fira de Màsters i Postgraus en la qual participa la UAB per donar a conèixer la seva oferta d'estudis acadèmics de màsters i postgraus, així com l'oferta de serveis. 
 

Saló Futura >

Dissabtes de Ciències Ambientals

Abril

Seminaris que donen a conèixer els darrers progressos en les Ciències Ambientals i els apropen als estudiants i professionals interessats en aquests temes.
 

Dissabtes de Ciències Ambientals >

Olimpíada Clàssica

Abril

El Grau d'estudis Clàssics presenta l'Olimpíada Clàssica, que té per objectiu fomentar l’estudi de les llengües i la cultura clàssiques entre els estudiants. 
 

Olimpíada Clàssica >

Tech Party UAB

Abril

Es tracta del millor esdeveniment de videojocs a nivell universitari, una activitat de caire lúdic oberta a tot el campus i orientada a la promoció d'activitats relacionades amb la cultura digital.
 

Tech Party UAB >

10alamenos9

Abril

Festival de divulgació de la nanociència i la nanotecnologia “10alamenos9”, amb exposicions, tallers, conferències i portes obertes als laboratoris.
 

10alamenos9 >

Fira de màsters d'Economia i Empresa

Abril

La Facultat d’Economia i Empresa organitza una fira per fer conèixer l'oferta de màsters i postgraus, i per atendre dubtes específics sobre els programes. 
 

Fira de Màsters d'Economia i Empresa >

MEMEnginy UAB

Abril

MEMEnginy és una activitat de difusió de l'entorn empresarial amb jornades tècniques i fòrum de treball. És un punt de trobada entre els públics del sector.
 

Memenginy >

Setmana de la Recerca. Lletres

Maig

L’objectiu  és potenciar la divulgació i la visibilitat de les investigacions realitzades al si dels seus departaments  i posar de relleu la importància dels resultats obtinguts.
 

Setmana de la recerca. Lletres >

Jornades CROMA

Maig

El Programa CROMA és una iniciativa socioeducativa que acompanya a infants en risc d’exclusió a escoles de diferents municipis de la província de Barcelona.
 

Jornades CROMA >

Fira de màsters de Filosofia i Lletres

Maig

La Facultat de Filosofia i Lletres organitza una fira per fer conèixer l'oferta de màsters i postgraus, i per atendre dubtes específics sobre els programes. 
 

Fira de Màsters de Filosofia i Lletres >

Fira de màsters de Dret

Maig

La Facultat de Dret organitza una fira per fer conèixer l'oferta de màsters i postgraus, i per atendre dubtes específics sobre els seus programes. 
 

Fira de Màsters de Dret >

Fira de màsters de Ciències i Biociències

Maig

Les Facultats de Ciències i Biociències organitzan una fira per fer conèixer l'oferta de màsters i postgraus.

Fira de Màsters Facultats de Ciències i Biociències >

International Welcome Days

Setembre

Activitats, tallers i xerrades per a conèixer més a fons alguns col·lectius d'estudiants i les seves activitats, relaitzades durant la setmana de l'International Welcome Days (IWD). 
 

International Welcome Days >

Engineering Welcome Day

Octubre

Dia de benvinguda a l'Escola d'Enginyeria amb un seguit d'activitats per dinamitzar els estudiants de primer curs i donar a conèixer els grups d'estudiants ja existents a l'escola.
 

EngineerWelcomeDays >

Brúixola

Octubre - febrer

Sessions d’assessorament entre els alumnes del batxillerat i els estudiants de la UAB per afavorir a la presa de decisions de futurs estudis universitari.
 

Brúixola >

Escolab

Octubre - maig

Tallers o visites per alumnes d'ESO, batxillerat i CF que permeten veure la gran diversitat de laboratoris que existeixen i entrar en contacte directe amb els seus equips.
 

Escolab >