La Fundació Autònoma Solidària contribueix a la construcció d'una universitat més solidària i compromesa amb la realitat social, mitjançant la promoció de la participació voluntària de la comunitat universitària i el treball per garantir la igualtat d'oportunitats.
31/01/2019
Salut
Cartell per al Taller de Drogues
Torna el taller de visions i reflexions al voltant de les drogues
L’Àrea de Salut de la FAS impulsa, un any més, un taller teòric i pràctic amb ponències de professionals i experts en les temàtiques rellevants al voltant de les drogues des de vessant biopsicosocials, històriques i antropològiques. Les inscripcions ja estan obertes i la formació comptarà amb 6 sessions i la possibilitat de ser reconeguda amb 2 crèdits ECTS.
31/01/2019
Discapacitat
Cartell per al Taller de Discapacitat
Forma’t a la FAS sobre discapacitat i inclusió
Del 13 de març i fins al 8 d’abril torna el taller “Discapacitat o capacitats diverses?” que realitza el servei d’atenció a la discapacitat de la UAB. En el taller s’abordaran qüestions com el concepte d’inclusió i models d’adaptació i accessibilitat aplicades a la discapacitat visual, auditiva o física, entre d’altres. Els estudiants tenen la possibilitat de reconèixer 2 crèdits ECTS amb la seva participació.
31/01/2019
Programes Socials
Imatge del Calendari de Salut del 2019
El calendari de 2019 de la FAS posa al centre la Salut
El programa de Salut ha realitzat el nou calendari de la Fundació Autònoma Solidària per a l’any 2019. El projecte ha estat desenvolupat amb la col·laboració del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya i recull les diades i les activitats que es realitzaran al llarg de l’any a la UAB.
08/01/2019
Cooperació
Projecte del Fons de Solidaritat
Publicades les dues convocatòries del Fons de Solidaritat de la UAB
La FAS publica les bases reguladores de la Convocatòria XXXVI, adreçada a membres del PDI i PAS; i de la Convocatòria E2018-2019, dirigida a estudiants de postgrau, màster i doctorat. El Fons promou accions de Cooperació universitària amb països del Sud i activitats d’Educació per al la Justícia Global a la UAB. 
© 2019 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats