Actualitat

Noi treballant amb un ordinador

El confinament incrementa les desigualtats en l'aprenentatge entre els infants

L'estudi "Confinament i condicions d'aprenentatge", que han dut a terme els professors del Departament de  Sociologia de la UAB, Sheila González i Xavier Bonal- amb dades de 35.937 famílies i de 59.167 infants entre 3 i 18 anys, durant l'inici del confinament-, ha detectat un increment de les desigualtats en l'aprenentatge que, malgrat existir amb anterioritat al tancament escolar, ara s'han vist amplificades.

ceràmica prehistòrica (Neolític)

Els atuells neolítics revelen com va ser el consum de llet a Europa fa 7.000 anys

El consum de lactis era molt desigual entre les primeres poblacions neolítiques de l'Occident d'Europa, que en van consumir menys en les regions del sud de la costa atlàntica que en les del nord. Així ho indica un estudi amb participació  de la UAB, que ha explorat el usos culinaris del atuells que van fer servir aquelles societats prehistòriques i la relació amb les seves activitats agrícoles i ramaderes.

Reunió oberta per construir el Covadonga Urban Lab a Sabadell

En marxa la creació d'un laboratori urbà a Sabadell

La UAB i la CORE de Ciutats intel·ligents i sostenibles impulsen una prova pilot al barri de Covadonga de Sabadell, obert a la participació de la ciutadania, per crear un nou espai d'experimentació i de co-creació on provar solucions d'innovació als reptes que té la ciutat. La primera activitat, amb què es posava en marxa el projecte, va tenir lloc el 29 de gener a Sabadell.

Agenda UAB

Veure més activitats