Actualitat

Llançament d'ECIU University

Neix l'ECIU University, un nou model d'universitat internacional

El 7 de novembre, UAB Casa Convalescència va acollir l'acte institucional que va donar el tret de sortida a ECIU University, un nou model d'universitat internacional impulsat per onze universitats europees integrades (entre elles, la UAB) que vol respodre directament als reptes i desafiaments socials mitjançant formes innovadores de formació i recerca.

Conferència Aminata Cairo EAIE 2019

La UAB participa a l'EAIE 2019 a Hèlsinki

L'EAIE és l'esdeveniment més important sobre educació superior internacional d'Europa. Aquest setembre hi ha anat una delegació de la UAB liderada pel vicerector de Relacions Internacionals, el Dr. Màrius Martìnez, i els representants de l'Àrea de Relacions Internacionals i l'Oficina de Projectes Internacionals.

 

GrupWelcomeSummerSchool2019

S'obren les portes de la UAB Barcelona Summer School

La UAB Barcelona Summer School, l'escola d'estiu internacional de la UAB, ha obert les portes el dimarts, 25 de juny, amb un 30% d'inscripcions més que en l'edició passada. Alumnes de 29 països -que seguiran algun dels 18 cursos de tres setmanes de duració, en dos torns- han rebut la benvinguda en un acte a la Sala Cinema de la UAB.