A partir de gener, segueix-te formant amb un 10% de descompte si ets alumni UAB Premium

Descomptes en màsters i postgraus UAB

Fes-te alumni UAB Premium i amplia la teva formació amb els més de 300 màsters i postgraus propis de la UAB o els màsters oficials impartits per la Fundació UAB (no subvencionats) amb un 10% de descompte.

20/12/2018

Amb l'objectiu de fomentar la formació continuada al llarg de la vida, les persones titulades a la Universitat Autònoma de Barcelona que formen part d’Alumni UAB Premium gaudeixen d’un 10% de descompte en els preus dels estudis propis de màster i de diploma de postgrau de la UAB i els màsters oficials impartits per la Fundació UAB (no subvencionats), més de 300 programes amb la garantia i qualitat de la UAB. Aquest descompte s’aplicarà en els programes adreçats a un mínim de 10 alumnes, i a les matrícules formalitzades a partir de l’1 de gener del 2019.

El descompte va orientat a ampliar el desenvolupament professional en els sectors més demandats per la societat. Són una eina fonamental per actualitzar coneixements o per créixer laboralment i una inversió en la carrera professional amb la garantia UAB.

Aquest benefici es suma al catàleg de serveis als quals poden accedir els Alumni UAB Premium, entre ells l’accés al préstec bibliotecari, fins a un 20% de descompte en els cursos de UAB Idiomes o assessorament en la carrera professional.
 
Per qualsevol dubte, poseu-vos en contacte amb nosaltres a alumni@uab.cat
 
Em vull fer alumni UAB Premium

 

Notícies relacionades

Totes les notícies