Amb el Buddy Programme, arriba l’oportunitat de conèixer cultures d’arreu del món interactuant amb altres estudiants

cartell_buddy

Aquesta activitat on-line que s’obrie avui, adreçada als estudants de l’UAB Summer School, permetrà viure telemàticament un context internacional participant en activitats que van més enllà de la docència.

29/06/2020

Avui s’obre el Buddy Progrmme, una activitat on-line que et permetrà formar part de l’UAB Summer School. Mitjançant un mur virtual, cada dia es descobrirà allò més típic de la cultura catalana, així com d’altres d’arreu del món. Els estudiants, a més, podreu compartir la vostra experiència a través de les xarxes o els grups que es crearan per a l’ocasió.

Al llarg del que queda de juny i inicis de juliol, doncs, els estudiants internacionals i locals que ja heu participat d’altres activitats com el Mentor o el Tàndem, així com tots els altres que us vulgueu afegir, podreu descobrir diferents reptes. Cada dia es destaparà una de les moltes caselles d’aquest mur virtual i es podran fer activitats molt diverses com ara un torneig d’escacs, fer activitat esportiva amb la UAB a kilòmetres de distància o també podeu optar per aprendre la llengua catalana d’una forma dinàmica a través d’un curs que partirà de cero.

A banda, l’activitat permetrà entendre una mica més algunes de les particularitats de la cultura catalana, com ara, com es fan els castells. Així mateix, si ho preferiu, podeu treure el vostre costat més cuinetes, intentant fer receptes d’arreu del món que alguns dels estudiants han estat preparant aquests dies.

Tot plegat, per gaudir de l’estiu amb la companyia d’altres membres de la UAB, amb els quals es podrà interactuar a traves d’un grup de Whats App, les xarxes socials o alguns dels concursos que estan preparats. Així que no dubteu en compartir la vostra experiència a l’Instagram amb el hashtag #UABSummerSchool.

 

Notícies relacionades

librescapsaUAB

Presentació de quatre nous volums de la col·lecció 50 Anys d'Experiències UAB

El 29 de setembre, l'aula magna d'UAB Casa Convalescència acollirà l'acte de presentació de quatre nous volums de la col·lecció de llibres 50 Anys d'Experiències UAB, que edita el Servei de Publicacions de la UAB. Hi intervindran les autores Carme Ángel, Rosa Maria Pujol, Maria Villanueva, Teresa Camps, Mercedes Unzeta i Blanca Vilà.

Totes les notícies