Un investigador predoctoral de la UAB guardonat amb el premi Idea Puzzle 2018

Premi Idea Puzzle

Aquest premi busca promoure el rigor científic i la rellevància socio-econòmica de la recerca doctoral.

27/08/2018

L’investigador predoctoral Jaume Gardela ha sigut guardonat amb el premi Idea Puzzle 2018 pel seu disseny de recerca titulat Development of vitrification cryotolerance in bovine oocytes through cold stress supervisat per Manel López-Béjar.

El premi consisteix en una ajuda econòmica de 1.000 euros i s’atorga al millor disseny de recerca predoctoral creat amb el programari Idea Puzzle®, una eina visual que, mitjançant 21 preguntes, ajuda a la presa de decisions per dissenyar projectes de recerca des del punt de vista de la filosofia de la ciència.

La UAB col·labora amb Idea Puzzle des de fa uns anys i tots els investigadors predoctorals tenen accés tant al programari com a la participació en el premi.

 

Notícies relacionades

Campanya 2020 La Draga

La UAB estudiarà l’impacte del canvi climàtic als jaciments lacustres

L'equip d'investigació de La Draga, del qual forma part la UAB, durà a terme un projecte internacional per estudiar l'efecte d'esdeveniments climàtics extrems en l'entorn de tres jaciments lacustres mediterranis. Així ho ha anunciat en la presentació de la campanya d’excavacions d’enguany, feta sota estrictes mesures de seguretat.

Totes les notícies