Actualitat

Investigadors aconsegueixen descontaminar un aqüífer biològicament

Aconsegueixen descontaminar un aqüífer biològicament

Investigadors de la UAB, en col·laboració amb la UB i l'empresa Litoclean, han aconseguit descontaminar un aqüífer amb una alta concentració de compostos organoclorats bieostimulant, amb un nutrient, bacteris que degraden aquests compostos. Hi han aplicat una metodologia pionera al país.

 

Congres ESGCT2019

Més de 2.000 experts internacionals en teràpia gènica i cel·lular es reuneixen a Barcelona

Al llarg d'aquesta setmana més de 2.000 investigadors i professionals de l'àmbit de la teràpia gènica i cel·lular es reuneixen a Barcelona en el 27è Congrés Anual de la Societat Europea de Teràpia Gènica i Cel·lular, que s'ha organitzat conjuntament amb la societat Espanyola de Teràpia Gènica i Cel·lular al Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB). La UAB presideix el Comité Organitzador Local.

IMGProjecteGESSU

La gestació per substitució al nostre país i a Europa, a debat

Investigadores, docents, famílies i dones gestants participaran a la conferència final del projecte Gessus "Gestació per Substitució", del grup de recerca Antígona de la UAB, el dijous, 24 d'octubre, al Pati Manning (Barcelona). S'han investigat els arguments a favor i en contra de la seva regulació, en la societat espanyola, i en els països europeus on la gestació per substitució està admitida i regulada.

Cartell amb el títol de la conferència: EU and UK after (a no-deal) Brexit.

El professor Gerry Maher ofereix una conferència sobre el Brexit a la Facultat de Dret

El professor de Criminal Law, Gerry Maher, de la Universitat d'Edimburg, impartirà una conferència sobre el Brèxit titulada EU and UK after (a no-deal) Brexit. Serà el dijous, 24 d’octubre, a la Sala de Juntes de la Facultat de Dret, a les 12:30, xerrada organitzada per l’Institut d’Estudis Europeus de la UAB en el marc d'un projecte d'investigació centrat en el Brexit.