Actualitat

Reunió oberta per construir el Covadonga Urban Lab a Sabadell

En marxa la creació d'un laboratori urbà a Sabadell

La UAB i la CORE de Ciutats intel·ligents i sostenibles impulsen una prova pilot al barri de Covadonga de Sabadell, obert a la participació de la ciutadania, per crear un nou espai d'experimentació i de co-creació on provar solucions d'innovació als reptes que té la ciutat. La primera activitat, amb què es posa en marxa el projecte, té lloc el 29 de gener, a Sabadell.

Joves participant en la darrera edició de la FIRST Lego League

Arriba la FIRST Lego League

L'Escola d'Enginyeria acollirà el dissabte, 8 de febrer, un dels tornejos classificatoris de la FIRST Lego League, la competició de robòtica que fomenta la creativitat per resoldre reptes aplicables al món real, adreçada a l'alumnat d'entre 10 i 16 anys.

ACUP

Es renova la junta directiva de l'ACUP

L'Associació Catalana d'Universitats Públiques ha renovat la seva junta directiva. Margarita Arboix, rectora de la UAB, ha estat nomenada vicepresidenta, i la nova presidenta de l'Associació és la rectora de la URV, María José Figueras.

Laura Planas recull el premi de Roche com a millor dona enginyera de l'Escola

Roche premia la millor dona enginyera de l'Escola d'Enginyeria

Laura Planas, graduada aquest darrer curs a l'Escola d'Enginyeria, ha estat guardonada per ser la millor dona enginyera de la seva generació a l'Escola. Com a reconeixement, la farmacèutica Roche li donarà una beca per cursar un màster i també li oferirà l'oportunitat de treballar amb ells.

Entrevista

3Q Anne Cheng

"El nom Confuci és una invenció dels missioners jesuïtes"

Entrevista a la sinòloga francesa Anne Cheng, doctora honoris causa per la UAB a proposta de la Facultat de Traducció i Interpretació.