Actualitat

Descobreixen alteracions bioquímiques en els pacients amb la malaltia de Lesch-Nyhan

Descobreixen alteracions bioquímiques en els pacients amb la malaltia de Lesch-Nyhan

Una recerca de l'INC junt amb l'Emory University i l'Hospital Universitari La Paz demostra que els pacients amb la malaltia de Lesch-Nyhan presenten alteracions bioquímiques en cèl·lules de la pell (fibroblasts), així com en l'orina i el líquid cefaloraquidi. Publicada a PNAS, permetrà avançar en l'estudi aquesta malaltia neurològica minoritària sense tractament.

Campus buit. Gespa.

La UAB avança en la reincorporació esglaonada

La Universitat manté la modalitat de treball remot en totes les tasques que no requereixin presencialitat mentre no se superi l’excepcionalitat sanitària actual però permet algunes activitats en laboratoris i serveis científicotècnics que no es poden fer des de casa.

 

Inés Villarroya

La UAB ja té guanyadora del concurs Tesi en 4 minuts

Inés Villarroya ha guanyat el primer premi del concurs Tesi en 4 minuts de la UAB, dotat amb 800 euros, i representarà la Universitat en la fase final, organitzada per la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació, el proper 25 de juny.

Comediants

Art i teatre urbà, de la mà de "Comediants"

La companyia "Comediants" impartirà el curs Urban Performing Arts -que enguany proposa repensar l'art i teatre urbà degut a la pandèmia-, en el marc de la UAB Barcelona Summer School, l'escola internacional d'estiu de la UAB que enguany serà on line. El curs es farà del 22 de juny al 10 de juliol.