Actualitat

Estudiants

860 alumnes faran les proves d'accés a la universitat del setembre al campus

Els dies 21, 22 i 25 de setembre tindrà lloc la convocatòria extraordinària de les proves d'accés a la universitat (PAU). 860 alumnes s'examinaran enguany a diverses aules de les facultats de Veterinària, Ciències Polítiques i Sociologia, Ciències de la Comunicació, Medicina, Ciències de l'Educació i de l'Hemeroteca General de la UAB.

Campanya 2020 La Draga

La UAB estudiarà l’impacte del canvi climàtic als jaciments lacustres

L'equip d'investigació de La Draga, del qual forma part la UAB, durà a terme un projecte internacional per estudiar l'efecte d'esdeveniments climàtics extrems en l'entorn de tres jaciments lacustres mediterranis. Així ho ha anunciat en la presentació de la campanya d’excavacions d’enguany, feta sota estrictes mesures de seguretat.

Estudi de les empremtes dactilars en art rupestre

Determinen qui va pintar art rupestre a partir de l'estudi d'empremtes dactilars

Un equip de recerca coliderat per la UAB ha aplicat per primera vegada l'estudi de paleodermatòglifs a l'art rupestre. Ho ha fet a l'abric de Los Machos (Granada), on han identificat dues empremtes dactilars pertanyents a sengles individus de diferent edat i possiblement sexe, L'estudi demostra el potencial d'aquesta tècnica per aprofundir en el context sociocultural de l'art prehistòric. 

Tricube

Estudiants de la UAB guanyen la competició Ecotrophelia

Cinc estudiants del Grau de Ciència i Tecnologia dels Aliments han guanyat la XI edició dels Premis Ecotrophelia Espanya 2020, que té com a objectiu la creació de nous productes alimentaris eco/innovadors. Ha estat premiada la creació d'un postre en forma de petit cub.

Detall d'una reunió de l'equip de govern de la UAB

Canvi a l'Equip de Govern de la UAB

Armand Sánchez, vicerector de Recerca i de Transferència, assumeix, des del 9 de setembre, les funcions del vicerector d'Innovació i de Projectes Estratègics. Javier Lafuente, fins ara vicerector, ha deixat el càrrec a petició pròpia.