Actualitat

Beques Refugi

Finalitza la campanya per les Beques #UABRefugi

En el Dia Internacional dels Drets Humans queda tancada la campanya de micromecenatge per a les Beques #UABRefugi 2019. Amb més de 13.000 euros recaptats s’han atorgat 10 beques a estudiants en situació de refugi.

Exposició fotografies Dpt. Infermeria

Exposició fotogràfica "Sentir y crear para cuidar"

Fins el 31 de gener, la Facultat de Medicina acull un recull de 51 imatges reflexives sobre empatia i VIH elaborades per 17 estudiants de primer curs del Grau en Infermeria, al vestíbul de la Unitat Docent de Ciències Mèdiques Bàsiques de la Facultat de Medicina.

Nova web Alumni UAB

Tenim nova web Alumni a la UAB!

La nova web Alumni UAB posa en valor la xarxa Alumni i n’afavoreix la connexió i la interacció. Com a grans novetats, l’accés a un espai personal i l’anglès com a nou idioma.

Un Monstruo Viene a Verme

Una pel·lícula de Bayona tancarà el cicle sobre criança i vulnerabilitat

La pel·lícula "Un monstruo viene a verme" de J.A.Bayona posarà punt i final al cicle de cinema “Criança i vulnerabilitat, mirades cinematogràfiques” que es projecta a la sala de cinemes de la UAB el dimarts, 18 de febrer. El cicle està organtizat pel projecte d'investigació VulneraS, que identifica noves necessitats socials al voltant de la criança en contextos vulnerables i en proposa solucions.

Agenda UAB

Veure tota l'agenda
Campus saludable i sostenible
Voluntariat universitari
Conviu i coopera
Tots els serveis de la UAB