Actualitat

Acollida Mentoria

Mentories virtuals per a persones refugiades

Estudiants de la UAB participen en un programa de mentoria social aparellant-se de forma voluntària amb persones sol·licitants d’asil. L’acompanyament, que té com a objectiu la plena inclusió i autonomia d’aquestes, s’ha continuat duent a terme de manera virtual durant el confinament.

OcellsPapallona

Aposta per una gestió del verd més naturalitzada al campus

En el Dia Mundial de la Biodiversitat, el divendres, 22 de maig, el campus llueix més que mai. Un centenar d'espècies d'arbres, 50 espècies de papallones detectades, 47 espècies d'ocells nidificants, 12 espècies d'orquídees, entre d'altres, conviuen en un espai de 260 hectàrees. Per mantenir aquesta riquesa biològica, després del confinament, s'impulsarà una gestió del verd més naturalitzada, en la línia del que ja s'havia iniciat.

Carnet viu la cultura

REOBRIM LES INSCRIPCIONS! La programació de Viu la Cultura es modifica i podrà visualitzar-se de forma virtual

La inscripció de l'activitat Viu la Cultura (reconeguda amb 2 crèdits ECTS)  es reobra a partir de dimecres 13 de maig i fins diumenge 7 de juny. Totes les activitats culturals que formaven part de la programació cultural original, estan suspeses o posposades fins al nou curs acadèmic, però s'han habilitat diverses activitats alternatives amb les quals els estudiants podran seguir omplint el carnet Viu la Cultura.

Agenda UAB

Veure tota l'agenda
Campus saludable i sostenible
Voluntariat universitari
Conviu i coopera
Tots els serveis de la UAB