Transfeminismes, gènere i arts vives

Aquest taller d'introducció al teatre i a les arts vives, la creació i el fet de trobar i desenvolupar la potència d’un treball sobre feminisme, gènere, i identitat a través del cos i l’expressió escènica.

L'objectiu és permetre que els alumnes estudiïn i explorin els punts de vista interpretatius basats en feina creativa o experimental i que produeixin la seva pròpia interpretació. Reflexionar i repensar els rols de gènere sortint d’una perspectiva normativa, el codi binari i les seves limitacions, reformular creences sobre feminisme i obrir perspectives a cossos diferents i dissidents.

Informació:
 
Direcció: Míriam Escurriola
Dates: del 10 de març al 19 de maig de 2020
Horari: dimarts de 15.30 a 18.30h
Preu: comunitat de la UAB, 90 €; altres, 120 €.

Activitat reconeguda amb 1 credits ECTS.
Organitzat conjuntament amb l’Observatori per a la Igualtat UABInscripcions online a partir del 27 de gener (places limitades i assignades per ordre d'inscripció).


Informació per a totes les inscripcions
 
 

Atenció novetat! Les persones membres dels nostres cursos i tallers artístics us podeu inscriure sense cost a l’activitat Viu la Cultura, reconeguda amb 2 crèdits ECTS, si s’acredita l’assistència a 16 esdeveniments culturals programats a la Sala Teatre i a la Sala Cinema de la UAB durant el curs 2018/2019.